feiz's FotoPage





By: feiz nor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Min and Effa's Wedding

Makan! 1
Makan! 2
Ayinz and Laila
View all 15 photos...
Congratulations Min n Effa!

Let the things in the past stay in the past. Congratulation Min, hope you'll have a happy and 'productive' life a head of you.

Bebudak batch aku yg dtg majlis nih memang buat dewan tuh macam rumah sendiri. Geybang kuat2, gelak lagi la kuat. Mmg la perangai tak berubah!

Feiz


Wednesday, 2-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
SePeT - dah tgk lomsss??



Guys, have you watched Sepet?

If watched Sepet(one time) = Yes Then
Go.Watch Sepet(one more time)
ElseIf watched Sepet(one time) = No Then
Go.Watch Sepet(Right Now!)
End If

Aku nih semangat lak nak promokan filem terbaru Yasmin Ahmad nih. Pasal aku rasa la kan been a long time since i last saw a malaysian movie that managed to capture the audiences feelings - be it sad, happy, angry, sweet and romantic. Aku pon dah layan citer nih 2 kali - first time terasa kelakar habis, but the second time only then i can really immense myself in the sad reality of the movie.

Happy
Those in the cinema who cant laugh seeing the antics of Mak Inom (Ida nerina) and Pak Atan(Harith Iskandar) have one big stick stuck up their arse. Cmon guys, they're hilarious!

Sweet
The time when Jason gave the Chungking express vcd to Orked, and after that all his friends started teasing him. I love this scene. Reminds me of the time i first tackled my fiance back during our uni days. Also the scene at the busstop in the rain - so cuteee!

Angry
I'm damn pissed-off with that 2 malay boys -Johari and Ridhwan - especially the one who force himself onto Orked. Damn you boys! Perangai memalukan org melayu! But sadly thats the reality today.

Romantic
Hmmm, this one is tricky. Cant think of one definitive scene to describe romantic. Maybe the movie is a great adaptation of Malaysian life that makes it void of overly romantic scenes like the yucky 'I jump, you jump'.

Sad
The last 15 mins is really tear-jerking. Go watch it urself. I dont want to spoil it for you

Feiz





Tuesday, 1-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Semalam MeNambun di Umbai

 
 
 
View all 24 photos...
Myself, my bro Un, moi fiance Ayinz and our friend Linn went down to Umbai in Melaka. Sesat-larat jugak la masa nak pergi tuh. Melaka dah byk jalan baru, keluar-keluar highway jer terus confuse. Tapi akhirnya berjaya sampai dalam keadaan yg kelaparan bangat!

Carik kedai, order makan and mula melantak. Peristiwa misteri berlaku apabila naik lemak bungkus bergolek dari bakul terus kedepan Un dan terbuka. Pandai nasik lemak tuh pilih orang. Un tanpa perlu dipelawa terus capai sudu dan makan, walaupun lauk2 tak sampai lagi. Sungguh misteri!

Menu malam tuh : sotong goreng tepung, udang masak butter, ikat siakap 3 rasa (sweet, sour dan rasa tak puas hati mengikut kata Un pasal Lin dan ayinz order 3 rasa tapi dpt masak sweet n sour ), dan lastly ikan pari bakar. Malam tuh jer 14 bungkus nasik lemak jadi mangsa. Rasanya aku sorang jer makan 7. Ahaks! Buruk lantak sungguh

Mmg dasar tambun!


[<<  <  1  [2]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net